Bonnes Auto Detailing  
 

Wie ben ik?

Ik ben Bowie Bonnes van Bonnes Auto Detailing. Bonnes Auto Detailing is een jong bedrijf waar de focus ligt op kwaliteit en service. Ik geloof er sterk in dat elke auto het verdient om in de best mogelijke staat te verkeren, of het nu gaat om een dagelijkse auto, een klassieker of een luxe sportauto. Mijn doel is om uw auto weer zo goed als nieuw te krijgen en uw verwachtingen te overtreffen. 

Om dit te bereiken, wil ik mezelf blijven ontwikkelen en ben ik altijd op zoek naar producten die de beste resultaten opleveren. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat uw auto de best mogelijke behandeling krijgt. 

Heeft u interesse of nog vragen? Klik dan hier!


Waarom auto detailing

Mijn passie voor auto's begon al van kleins af aan. Als mijn speelgoed auto's er niet mooi meer uitzagen of de wielen niet goed meer rolde, dan waren ze voor mij niet goed genoeg meer om mee te spelen. Rond mijn twintigste kreeg mijn vader een Volkswagen Golf GTE. Ik mocht ook in deze auto rijden en vond het toen al erg leuk en belangrijk om deze auto schoon te maken. Toen ik daarna mijn eigen auto had begon ik steeds serieuzer te poetsen. Vanaf dat moment is mijn passie ontstaan voor detailing. Dat is op dit moment uitgegroeid tot Bonnes Auto Detailing. Hier kan ik mijn passie en liefde voor auto's in kwijt.